Färdigt utomhus?

Nu är huset komplett utomhus, i alla fall om man ska tro faktureringen då vi fått fakturan för den etappen. I verkligheten har de dock ett par mindre saker kvar att göra, bl.a ett par foder som ska sättas runt dörrar och garageport.

Idag var äntligen snickarna på plats i huset igen efter en stunds frånvaro. Passade på att åka ut och prata lite med dem.

De kopplade in garageporten åt oss via den skarvsladd vi har köpt för att få tillgång till garaget under byggtiden. Nu kan vi komma in i garaget även om de låser förrådsdörren på garaget. Det är en av anledningarna till att det inte har hänt så mycket på målningsfronten på ett tag. Hoppas nu att vädret stabiliserar sig så att vi kan komma igång med målningen igen.

Passade på att ta ett par bilder på ovanvåningen idag.

DSC_0402

Bild tagen mot de kommande sovrummen som kommer att ligga mot baksidan.
Takfönstret till höger kommer att hamna i badrummet på ovanvåningen. Verkar vara ett något mer avancerat fönster än vi räknat med då det har en elkontakt och någon form av manöverpanel. Har inte kunnat hitta precis vilket fönster det är men det ser ut som att det sitter någon form av regnsensor på utsidan, så vi gissar att det är någon automatik som stänger fönstret om det börjar regna.

DSC_0403

Bilden tagen genom ett av fönstren på baksidan, utsikten är helt okej.

DSC_0404

Bilden tagen åt andra hållet mot det som kommer att vara ett allrum från trappan och bort mot fönstren.

Vi har även äntligen kunnat bocka av ytterligare två stycken saker på vår att göra lista. Vi har bestämt oss och beställt badrumsinredning till det stora badrummet på bottenplan och även beställt ytterbelysningen.

/Daniel

 

En reaktion på ”Färdigt utomhus?

  1. Christoffer Olsson

    Vi fick också faktura för färdigt utvändigt när dom lagt taket, dock återstod både foder, knutar och stuprör. Fortfarande efter över en månad efter fakturan är många av sakerna ogjorda så den verkar inte stämma helt den där fakturan om man ska tänka vad man själv anser vara ”klart” och vad entreprenören anser. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s