Färdigmålat och stenar

I teorin är huset och garaget nu färdigmålat. Vi har valt att göra dubbla strykningar med det gråa även om det enligt instruktionen inte skulle behövas. Så det är en strykning grått på en en takfotsbräda på garaget som är kvar men allt annat är målat två gånger. Sen blir det nog en eller två rundor med en mindre pensel för att fixa lite detaljer samt tvätta plåtar och ta bort envis maskeringstejp.

Igår påbörjade jag arbetet med att lägga sten i slänten framför huset. Jag började med den mindre bredvid garageuppfarten. Längst ner i kanten mot gatan lägger vi en rad med lite större stenar och sen blir det nog ganska blandat i själva slänten där det även ska bli lite utrymme för plantering. Ett tungt och pyssligt jobb med en del klämda fingrar men resultatet syns snabbt. Det finns många fina stenar och en hel del olika färger på dessa.

Vi har även isolerat och gipsat en vägg i garaget vilket vi var tvungna att göra innan slutbesiktning pga. brandskydd.. Men det var så enkelt och roligt (enligt Daniel) att vi nu funderar på att göra resten på en gång och hoppas att vi får köpa den isolering som kom med en felleverans till bygget. Sen blir de att spackla och måla garaget på insidan.

Några bilder.

/Renate

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s