Lite färgbeslut

Äntligen har vi lyckats komma fram till något mer slutgiltigt om färg och tapeter. På nedre våningen blir det genomgående målat och i de flesta rummen på övervåningen tapet.

Färger från Teknos fotade inomhus på kvällen. Den ljusblåa (seaside) på kontoret, den gråa (7433, samma som det gråa på utsidan av huset) i sovrummet och sen gröna (Laponia) i tvättstuga och tillhörande klädkammare. Den vita är inte den vi ska ha på väggar i vardagsrum, matplats och hallar, denna är S0502-y old som ska vara lite mindre gul än den nyare S0502-y men efter samtal med färgbutiken så blir det nog S0500 på väggarna och 0502-y på snickerierna förutom taklisterna som också blir S0500. Jag är dock lite sugen på att ta denna vita S0502-y old istället på snickerierna men det ser kanske ännu konstigare ut mot fönster och dörrar som ska vara den nyare S0502-y

20160804_214340

Ena väggen vid matplatsen ska bli blå, vi har letat en hel del för att hitta en som matchar hyfsat med den blåa delen av kaklet till köket och det blir nog den som heter S5030-R80B. Hoppas att den blir bra för den kunde vi inte få prov av, om inte är det bara en vägg som behöver målas om iaf.

Till sovrummen på övervåningen har vi nog bestämt oss för följande tapeter. Dessa tapeter kommer att matchas med enkelfärgade tapeter så rummen får inte mönster på samtliga väggar.

1754217520

/Renate

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s