Fler beslut

Nu har vi tagit ytterligare ett par beslut. I fredags gick vi igenom handdukstorkar med elektrikern och kollade vilken storlek som får plats i badrummen. Vi har valt Pax flex U då det är smidigt att kunna vika undan handdukarna när vi ska använda badkaret, när nu det kommer på plats. På ovanvåningen har vi valt den mest för att man kan svänga ut och separera handdukarna lite när de ska torka.

PAX Flex U 3bPAX Flex U 2s

I badrummet på nedre plan har vi valt en tork med tre breda armar, på ovanvåningen får det bara plats en med två stycken smala armar på grund av snedtaket men vi hoppas att det kommer bli bra.

Vi var ute vid huset under eftermiddagen för att fortsätta med lite arbeten på tomten. Alltid lika kul att kika in i huset och se vad som har hänt sedan vi var där senast. Elektrikerna verkar ha jobbat på bra efter vårt möte i fredags, rörmokaren hade monterat den ena vattenutkastaren och snickarna hade fixat till en liten miss som vi upptäckte när vi var på plats i fredags.

Vi har börjat att förbereda för vår kommande hundgård. För att förhindra att hundarna ska kunna gräva sig ut kommer vi gräva ett dike runt där hundgården ska stå och sedan fylla detta med stenar. Än så länge har vi hunnit med ena kortsidan, lerjorden är väldigt hård på sina ställen efter att maskinerna tidigare kört runt på tomten.  Efter senaste dagarnas regn har det dock blivit lite lättare att gräva.

/Daniel

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s