Insynsskydd

Idag har vi byggt det insynsskydd vi planerat mot lekparken. Framöver ska det sedan fortsätta med staket åt ena hållet och fortsätta runt hundgården åt den andra.

För att få lite variation har vi valt att använda tre olika bredder på virket. 45-, 70- och 120×28. Avståndet mellan brädorna satte vi till åtta cm för att det totalt sett skulle bli 50% genomsikt, då det annars räknas som plank vilket är bygglovspliktigt.

20170501_163547

I hörnet mot hundgården har vi satt en björnbärsbuske så förhoppningsvis kommer den att klättra upp längs insynsskyddet i framtiden. På andra sidan hundgården har vi satt en buske som är en blandning mellan björnbär och hallon som vi hoppas kan klättra längs hundgården.

I övrigt har vi bland annat gått över tomten med vattenspridaren och vattnat gräsfröna i hopp om att de ska vakna till liv nu när värmen äntligen verkat komma. På vissa ställen börjar gräset titta upp men det tar nog ytterligare ett par veckor innan det kan kallas för gräsmatta. just nu består det gröna på baksidan mest av klöver och maskrosor.

/Daniel

2 reaktioner på ”Insynsskydd

Lämna en kommentar